Työaika- ja palkkatilastotutkimuksia Tämä sivusto on yksi uusi kanava jakaa oikeata, tilastoihin perustuvaa tietoa miesten ja naisten työajoista ja palkoista. Olen ensimmäinen suomalainen tutkija, joka on tehnyt palkkavertailut ILO 100-sopimukseen perustuen "sama palkka samanarvoisesta työstä". Aikaisemmat palkkavertailut on tehty ilman samanarvoisen työn huomioonottamista, jolloin ne ovat jääneet ansiotasovertailuiksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta SOTE JA VALINNANVAPAUS

Hampaitten elohopea – kovan ja laajennetun lääketieteen kanta

  • Akuutti ja krooninen elohopea-altistus voi aiheuttaa monia terveysvaikutuksia, kuten ientulehdusta, yskää, kuumetta, vapinaa, hallusinaatioita, unettomuutta, neurokognitiivisia vaikeuksia ja persoonallisuuden muutoksia.

Näin tänään julkistettu Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisu.  Julkaisu tiedottaa, että amalgaamin elohopea on yhdistetty riskiin saada neurologisia sairauksia, esim. parkisonin ja alzheimerin taudit.

 

Mutta ei hätiä mitiä:

Vapaus valita

Myös Mäntyharjusta ollaan kiinnostuneita. Tunnustella aina voi. Kukaan ei tiedä mihin Soteuudistus etenee ja mitä se tarkoittaa loppujen lopuksi. Tottakai yksityiset näkevät tulevaisuuden ja kasvavan vanhusväestön. Keskittyykö varsinkin terveyspalvelut pidemmässä kaavassa isompiin keskuksiin. Itse toivoisin vanhuspalveluihin oikeaa valinnanvapautta. Että paikkakunnalla olisi sekä julkista kuin yksityistä vanhuspalvelua. Valinnanvapaus ei saa tarkoittaa, että joutuu pois omalta paikkakunnaltaan.

Arkadianmäerllä hulluutta ilmassa ?

Mikä päättäjiä vaivaa  ? Loputon virta asiantuntojoita varoittaa ja tyrmää Soten ja valinnanvapaus sekä maakuntauudistelun. SILTI SOKEANA VAAN AJETAAN ETEENPÄIN VALOT SAMMUKSISSA MOPOLLA SEINÄÄN

 

alla pari otetta mitä on lausuttu , näityä siis on loputtomasti tässä vain pieni osa

 

Riskejä ovat verorahojen hassaus, pompottelun lisääntyminen ja maailman parhaan hoidon romuttuminen.Oikeasti se 5,8 miljardia, jolla hallitus rahoittaa verovaroin yksityissektorilla tapahtuvaa toimintaa"

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä