Työaika- ja palkkatilastotutkimuksia Tämä sivusto on yksi uusi kanava jakaa oikeata, tilastoihin perustuvaa tietoa miesten ja naisten työajoista ja palkoista. Olen ensimmäinen suomalainen tutkija, joka on tehnyt palkkavertailut ILO 100-sopimukseen perustuen "sama palkka samanarvoisesta työstä". Aikaisemmat palkkavertailut on tehty ilman samanarvoisen työn huomioonottamista, jolloin ne ovat jääneet ansiotasovertailuiksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Perussuomalaisten linja

Halla-aho, Perussuomalaiset, Turun terrori-isku

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho jakoi Turun terrori-iskun jälkeen facebookissa MV-lehden juttua, jonka mukaan Turun puukotusuhreja auttanut afgaani ei olisikaan auttanut iskun uhreja, toisin kuin Turun Sanomissa väitetään. Tämä laukaisi vihapostien tulvan toimittaja Rebekka Härköselle, joka jutun Turun Sanomiin oli kirjoittnut. Poliisi tutkii asiaa.

Tästä Iltalehden jutusta voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä Jussi Halla-ahon ja myös Perussuomalaisten "uudesta" linjasta.

Halla-aho ja "isänmurha"?

Kaksi vuotta sitten Timo Soini ennen eduskuntavaaleja ilmoitti, että perussuomalaiset nostavat maahanmuuton keskeiseksi teemakseen eduskuntavaaleissa. Samalla hän ilmoitti, että puolue ulkoistaa puolueen maahanmuuttopoliittisen ohjelman valmistelun Jussi Halla-aholle, koska katsoi tämän olevan asiaan pätevämpi ja perehtyneempi kuin Soini itse.

http://yle.fi/uutiset/3-7742795http://yle.fi/uutiset/3-7742795

Kirjoitin silloin asiasta blogin, jossa kysyin, onko puolueelle näin syntynyt uusi "varapuheenjohtaja" ja perintöprinssi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä