Työaika- ja palkkatilastotutkimuksia Tämä sivusto on yksi uusi kanava jakaa oikeata, tilastoihin perustuvaa tietoa miesten ja naisten työajoista ja palkoista. Olen ensimmäinen suomalainen tutkija, joka on tehnyt palkkavertailut ILO 100-sopimukseen perustuen "sama palkka samanarvoisesta työstä". Aikaisemmat palkkavertailut on tehty ilman samanarvoisen työn huomioonottamista, jolloin ne ovat jääneet ansiotasovertailuiksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta EU- ja eurouskovaiset

Paula Risikko aloitti mätäkuun etuajassa

Kuuntelin YLE:n uutiset kahteen kertaan, kun en ensin uskonut.
Siellä ministeri Paula Risikko sanoi: "EU:ssa ei ole sääntöjä pakolaisten vastaanottoon ja jotkut maat eivät edes noudata niitä".

Näitä maita, jotka eivät noudata näitä olemattomia sääntöjä (Puola, Unkari), minä ymmärrän, mutta niitä maita (esimerkiksi Ruotsi), jotka noudattavat näitä olemattomia sääntöjä, minä en ymmärrä. Ehkä olen rasisti, ehkä en.

Ei mulla muuta, kun minun mielestäni mätäkuu ei ole vielä alkanut. Eikös sen pitäisi alkaa vasta 22.7.2017?

European GDP, debt and jobs

Usein kuvat ja taulukot kertovat todellisuudestamme enemmän kuin tuhat sanaa. Siksi tämän blogin tekstiosuus jääkin tällä kertaa lyhyeksi.

LÄHDE

Hallitus suhtautuu kielteisesti Suomen vastuiden kasvattamiseen

”Hallitus suhtautuu kielteisesti Suomen vastuiden kasvattamiseen eurokriisin hoidossa."

Näin lukee hallitusohjelmassa ja siitä myös perussuomalaiset pitävät kiinni. Nyt kuitenkin euro- ja EU-uskovaiset ovat alkaneet tulkita asiaa niin, että Suomi voi suhtautua vastuiden kasvattamiseen myös myönteisesti.

Jopa HS-Pravda myöntää: Kreikan velkataakka mahdoton!

Helsingin Sanomat on EU- ja eurouskovaisuuden vankkumaton äänenkannattaja. Suomi, suomalaisuus ja suomalaisten etujen puolustaminen on ollut toisarvoista auvoisen liittovaltion rinnalla.

Tänään hieraisin silmiäni ja luin pariin kertaan Hesarin otsikon: Kreikan velkataakka mahdoton.
Toisen kerran hieraisin silmiäni kun luin ingressin: Jos Kreikka laiminlöisi kaikki maksunsa, Suomen vastuut olisivat vajaat kuusi miljardia euroa.

EU- ja eurouskovaiset taistelevat tuulimyllyjä vastaan

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin mukaan Kreikka ei ole eroamassa eurosta. Hän ei myöskään halua spekuloida maan mahdollisella euroerolla ja sen seurauksilla.

"Teemme kaikkemme sen eteen, että Kreikka pysyy euroalueessa", Stubb sanoi toimittajille.

Stubb pitää valitettavana, että Kreikka ajoi itsensä nurkkaan hylkäämällä velkojien perjantaisen sopuehdotuksen ja järjestämällä ehdotuksesta kansanäänestyksen ensi sunnuntaina.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä