Jos naiset ja miehet olisivat yhtä tasa-arvoisia, mitä siitä naisille seuraisi?

Jos naiset ja miehet olisivat tasa-arvoisia, naisia kohtaisi seuraavat:

– Suomeen tulisi yleinen (sic!) asevelvollisuus

– naisten eläkkeet laskisivat noin 15 %, jotta naisten eläkemaksukertymä riittäisi naisten eläkesuorituksiin.  Lisäharmi olisi naisten mielestä se, että miesten eläkkeet kasvaisivat noin 12 % samanaikaisesti.

– naisten koulutuspaikat vähenisivät noin 10 %

– naisille kiintiöitäisiin sellaisia työpaikkoja, joissa olisi tapaturma-alttiutta/kuolemanvaaraa

– naisten terveysmenot KELA:sta pudotettaisiin miesten terveysmenojen tasalle

– naisten syöpäseulonnat ja rokotukset pudotettaisiin miesten tasolle

– naisten veroastetta korotettaisiin noin 4 prosenttiyksikköä

– naisten vuosityötunnit nostettaisiin miesten tasolle, jolloin työpäivä pitenisi, palkalliset vapaat lyhentyisivät ja tunnistamattomat ylityöt lisääntyisivät. Jotain plussaakin tästä on: Ero vuosiansioissa katoaisi.  Toinen plussa: Jos vuosityötunnit tasattaisiin osittain miesten työtunteja supistamalla, miehillä olisi aikaa tehdä kotitöitä yhtä paljon kuin hänen kumppanillaan.

Naisilla ei kuitenkaan ole hätää. Niin kauan kun meillä on feministien hegemonia tasa-arvoelimissä, yllä olevat eivät, simsalabim!, olekaan mitään tasa-arvo-ongelmia!

paulisumanen
Sitoutumaton Hyvinkää

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies".
“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking -
"Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard -
"On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu